Dags för lite förnyelse kanske?

Var ett tag sedan jag skrev nu, mycket har hänt!

Skulle springa vårruset men var tvärförkyld och febrig, fick ont i bröstet när jag gick ner på stan på morgonen så jag vågade varken springa eller gå. Funderade på att åka med in och hejja på de andra men det regnade så hemskt så jag ville inte riskera att bli ännu sjukare så det slutade med att jag stannade hemma och deppade, hade ju sett fram emot detta lopp *suck*

Har fått ett "jättettrevligt" brev från kommunen *NOT* en kompetensinventering pga neddragningarna inom förskolan/skolan. Nu går jag bara och väntar på ett positivt eller negativt svar om jag får behålla jobbet eller ej, förhoppningsvis får jag reda på det innan semestern men det verkar inte så. Det positiva med detta är att trots min depression och nedtyngdhet pga detta så dämpar jag inte det med godis eller något annat sliskigt. Det tycker iaf jag är ett stort framsteg.

Funderar på att gå på sopporna igen på semestern, känner mig inte riktigt nöjd med kroppen ändå. Har inte gått upp i vikt men känner ändå att jag blivit tjock. Vill nog gå ner 5-10 kg till. Ska försöka ta mig ner och referera lite med coachen nu när semestern börjar närma sig med stormsteg.

Var och köpte nytt hallgolv i veckan, skatteåterbäringen har ju kommit :-) blev ett grått klinkerinspirerat laminatgolv. Måste dock måla färdigt huset först innan vi påbörjar projektet. Mitt sidprojekt som jag inte kunde vänta med :-) är lilltoan uppe. Ingen tycker om den så jag vill fräscha upp den lite. Har ju glömt att knäppa förefoto kanske ska göra det trots spacklet så ,man ser skillnaden :-) skulle egentligen måla idag men gick och myste lite med sambon i soffan och somnade av så det blev inget :-) får ta tag i det imorgon istället när lillen sover.

Näe nu ska jag ta och lägga mig och sussa, vet ju aldrig när barnen vaknar. I förrgår hade de ju vaknat 13.30 (snacka om att sambon var chockad när han vaknade) igår kl 7 och idag kl 6 (lite skillnad). Blir den vanliga promenaden till affären där vi tippar trav och köper lördagsgodis, hoppas det inte regnar allt för mycket bara :-/ har ju iof mina nya regnkläder som jag köpte till Bruce Springsteenkonserten så jag blir ju inte så blöt iaf ;-) blir fortfarande lika glad och chockad när jag får på mig M och strl 42 *skratt*

Natti natti!

RSS 2.0