Mår inge bra!

Ville bara berätta, så ni inte tror att jag lämnat er :-/

*Zzzznark*

Japp idag somnade jag på sängen hemma hos sambons mormor och morfar :-) skönt var det *ler* känner att jag får alldeles för lite sömn nuförtiden.

Mår lite bättre, inget ont i halsen iaf *skönt* längtar tillbaka till gymmet nu.

I morgon ska jag till jobbet och ha 2 inskolningssamtal samt avdelningsmöte, börjar som sagt var jobba nästa måndag.

Tog en promenad till affären ikväll, lite läskigt var det för det var mycket ungdomar ute. Tänk att man ska behöva gå och vara rädd för det :-/

Nu sa jag sussa så jag är pigg imorgon.

Kram på er alla!

Nöjd!

Ha ha, tänk att man kan vara så nöjd över sin snöskottning. Var ut och skottade nu när sambon kom hem från jobbet och efteråt kom jag på mig själv att jag stod och beundrade mitt arbete *ler* Var grymt skönt att få komma ut och få lite frisk luft och lyssna på Boyzone i min MP´3a, skönt att slippa allt oljud man får stå ut med om dagarna. Ska bli en riktig semester att börja jobba igen :-)

Nedräkningen börjar, 1 vecka kvar nu sen börjar jag jobba igen efter 11 månaders ledighet. Känns skönt att få komma iväg igen och träffa folk om dagarna, visst träffar jag folk nu å men inte på sammma vis. Är ju inte så långt kvar till sommar och semester heller så det ska nog gå bra *ler*

Idag har jag bakat nytt matbröd. Jag bakar alltid brödet själv nu för jag har inte lyckats hitta ett bröd i affären där det saknas sirap. Är ju inte så jobbigt heller oh gott är det. Testade något nytt, barnens bröd var slut till mellis och orkade inte dra med mig barnen till affären i snöyran så jag bakade limpor, de blev jätteeeeeeeegoda! Precis som när man köper butiksbakat bröd i affären, fast nyttigare då. Stora som satan blev de å, knappt så de fick plats på plåten bredvid varandra :-) Det blir flera gånger.

Hoppas det blir tösnö imorgon så jag kan gå ut och bygga snögubbe med storkillen, passar väl på när lillen sover middag. Sambon ska hjälpa sin morfar och köra skräp till återvinningen.

Har lite roligt åt grabbarna här på dagarna. De busar så hemskt med varandra, har kappkrypning, leker tittut och så reser sig lillen efter moppen när storkillen kör och går efter *ler* det ser grymt roligt ut *skratt*



Sen har lillen lärt sig att stå utan stöd också, och han är sååå stolt när han står där *ler*



Näe dags att sussa lite, det är ju lite ironiskt att när nu lillen börjat sova hela nätter igen så håller storkillen på och bökar istället *suck* ja jag får ju sova när jag blir gammal ;-)

Kram på er alla och kämpa på nu!

Går ner i vikt

Ja nu när jag ställde mig på vågen så äger jag 83,4 kg och har alltså gått ner 2 kg denna vecka utan att jag gjort något speciellt ja förutom att ha rört på mig en massa extra då. Det kan ju även vara för att jag missade träningen i torsdags men det ska väl inte märkas så snabbt? Muskler kan väl inte byggas bara över en natt eller? Ja detta är ett mysterium för mig, ett positivt sådant iof men jag gillar inte när saker händer utan att jag förstår varför de händer *ler* jag känner mig ju liika uppblåst ändå fast jag gått ner 2 kg. ja är väl som Sara skrev att mitt psyke börjar komma ikapp mig nu och jag har väl börjat vänjt mig med min kropp och vill bara förlora mer, men det måste ju gå till en gräns.

Får fundera på detta ett tag nu, får se om jag blir klokare.

Kram på er!


Genomförkyld!

Ja som ni kanske anar så blev det ingen träning i går, däremot har jag gått långa promenader hela veckan plus skidåkningen i söndags så jag har nog fått min dos plus lite mer denna vecka. Saknar dock mitt springpass *suck* tänk att löpbandet var tvunget att vara upptaget i måndags :-/ Ja är väl bara att vänta till våren så man får hålla sig frisk igen.

Är inte ofta jag skriver något negativt om hur jag mår men nu börjar jag få lite förbjudna tankar i mitt huvud. Jag börjar tycka att jag är tjock igen :-/ tycker att mage putar ut mer än den gjort, att jag fått kärlekshandtag igen som jag var utan ett tag och lite andra tokiga känslor. Det konstiga är ju att jag gått ner ytterligare ett kilo och att de övriga måtten ligger kvar lika som förut. Ja förutom armen då som ökat 1/2 cm men där har det ju börjat visa sig muskler så det beror nog på det. Har redan haft mensen så det kan inte vara därför som jag känner mig uppblåst. Nåja vad är en bal på slottet.

Näe om man ska ta och lägga sig och sova, mår pyton, näsan rinner, hostar och hostar, ont i halsen, ont i huvudet. Det är ju lite ironiskt att sambon alltid jobbar helg när jag blir sjuk, ja då sitter man där helt slutkörd och mår pyton och med 2 småbarn att orka ta hand om, varav den ena bosatt sig vid mitt ben om dagarna och helst uppe i min famn. Ja att börja jobba kommer att kännas som semester tror jag. Sen tar det ut sin lilla rätt när man inte får sova på nätterna. Vissa nätter överraskar han och sover hela natten men ibland ska han ha nappen 1-3 gr per natt. Ja tänk när de blir större och man får sova hela nätterna :-)

Natti! Och fortsätt kämpa på nu ni är jätteduktiga där ute som kämpar och kämpar med eran vikt. En eloge till er alla!

Kram!

FöööörKyyyld!!

Japp så har förkylningen även nått min strupe och näsa. Snoret rinner och halsen värker, hostar mer å mer *suck* må det bli vår snart så vi slipper dessa förkylningar. Jag som skulle springa mina 5 km imorgon på gymmet. Ja ja får se om det halsonda försvinner till i morgon, men vågar man chansa?

Har varit på kalas idag, min mormor fyller 92 år idag.  Inte illa va? *ler* mycket kalas är det, minst ett kalas varje månad är det nu, vissa månader flera. Förstår inte hur jag ens kunde tänka tanken att göra en massa fikabröd hemma titt som tätt, jag får ju i mig mycket ändå, OM jag vill! Idag slank det faktiskt ner en chokladboll *ler* men då tog jag ju min berömda omväg till sonens dagis idag å + att jag lämnade honom i morse på gående fot.

I morgon ska dock sambon få lämna honom på dagis, jag ska förbereda lite inför föräldraträffen, de kommer hit imorgon *glad*

Tess! Klart du ska fälja med mig på Blossom!!!! Jag hade tänkt gå själv ,djärv som jag blivit *skratt* men det är ju alltid roligt att vara flera ;-)

Näe dags att sussa, bebisen har slutat sova hela nätterna igen *suck* när ska detta elände sluta. Skönt är det dock att jag "bara" fick gå upp 2 ggr och ge honom nappen :-)

Kram på er alla!


Mör....

...i hela kroppen är jag idag. När jag ska lyfta på benen, sittandes måste jag ta hjälp av armarna och lyfta upp dem *ler* värk i magmusklerna har jag också, ja jag har faktiskt sådana nu ;-) har faktiskt muskler som dyker upp lite här och där nu *skratt*.

Tog en extra lång promenad idag, gick en liten omväg på 5 km till sonens dagis. Men det var ingen lätt match att dra hem honom på bobben, benen var inte på toppenhumör kan jag säga, och sand var det på heeeela gångbanan. Men hem kom vi. På vägen hem kom jag att tänka på att tyngden jag drar med sonen+ bobben i ca 25 minuter är lättare än den tyngd jag gått och burit på 24 timmar om dygnet förr, det ni. Jag fattar inte hur jag orkade, det är inte alls konstigt att jag är piggare nu än då.

Den 10/3 ska det bli intressant. Har genom jobbet anmält mig till en föreläsning med Blossom Tainton - Lindqvist (eller vad hon nu heter som gift) det ska bli väldigt intressant, då blir det block och penna med sig och en skarp hjärna. Kommer att skriva om det här i bloggen sedan.

Nej nu ska jag upp och kika på en ny serie på 3:an eller egentligen ska jag kika på huvudrollsinnehavaren, Simon Baker, men säg inget till sambon  ;-)

Kram på er alla!


WOW!

Idag har jag utforskat min kropp kan man säga *ler* jag har använt den på sätt som jag inte trodde var möjligt. Jag har varit på Power Yoga. Hade ju min springdag idag men ena löpbandet var trasigt och vid det andra var det en annan tjej som sprang så jag tog en högintensiv styrketräning istället. Jag börjar med att värma upp i 10 minuter sen tar jag 2 maskiner, sen någon av konditionsmaskinerna i 5 minuter intensivt och sen 2 nya maskiner och så håller jag på så. Genom att jag jobbar på konditionsmaskinerna imellan så behåler jag en hög förbränning genom hela träningen. Bra jobbigt är det iaf. Tänkte jag skulle avsluta träningen med att springa eller på crosstrainern i 20 minuter men alla de var upptagna så då gick jag och kollade vad det var för grupp istället och då var det power yoga. Så 1 h styrketräning och 45 minuters yoga är vad jag hunnit med idag :-)

Yogan var ju hur häftig som helst. Från början funderade jag vad sjutton gör jag här *ler* men allt eftersom tiden gick så kände jag mig mer säker på mig och min kropp och kunde koppla bort tankarna på om jag skulle fixa det eller ej och nervositeten lade sig. Fixade saker som jag aldrig trott varit möjligt med min kropp, som detta:



....och detta:



Här ska man ju vara rakare i ryggen och benen ska stå rakt upp men detta tyckte jag var godkänt för att vara första gången iaf ;-)

(Don´t try this at home kids *skratt*)

Näe nu ska jag lägga mig och sova, måste passa på medans lillen sover hela nätterna, han verkar ha tänder på G igen så bäst att passa på.

Kram på er alla och fortsätt kämpa på, jätteduktiga är ni!

Kram!

Åh va underbart!!!

Tänkte ringa brorsan i morse och fråga vart i Högbo spåren börjar för längdskidåkning. Hade bestämt mig att jag skulle få tid att åka lite skidor idag eftersom sambon var ut och partade igår. Jag hann dock bara tänka på det innan han ringde och frågade om jag ville följa med honom ut *ler*
Vi åkte nästan 1 mil, hör och häpna, första gången på typ 15 år som jag åker och jag orkade åka så långt. Det ska väl tilläggas att skidorna också var ca 15 år gamla och nästintill utan glid *ler*
En liten miss var att det var Bessemerloppet just idag så vi fick trängas med några tävlingsåkare. Var bra stolt när man åkte förbi en massa karlar i varierande åldrar, att de redan åkt 3 mil det spelar just ingen roll ;-)

Sen var det bara hem och duscha och sen iväg på kalas, sambons moster fyllde år. Smakade faktiskt en kaka, kände att den var tillräckligt god för att ätas. Lastade dock inte på något som jag inte kände att jag absolut ville ha och jag nöjde mig gladeligen med det. Det är sååå skönt att inte ha detta oerhörda sockersug någe mer. Det verkar helt som bortblåst.
Nu har jag en grym ryggvärk, har ju lite problem med ryggen det var därför jag slutade åka skidor så vi får se om jag kan träna imorgon. Får lägga mig på värmekudden ikväll och hoppas på det bästa.

Kram på er alla och kämpa på, jag tänker på er varje dag.


Väntar....

...på att Melodifestivalen ska börja. Hoppas det är lite bättre idag för förra lördagen var det urdåligt. Men idag är ju Månsengubben med så det borde ju vara minst en bra låt iaf ;-)

Tog en promenad till affären idag för att inhandla storkillens lördagsgodis. Sambon tog lillen i vagnen och jag storkillen på bobben som vanligt. Idag fick jag dock ont i ryggen, aj, aj, aj... hoppas det var en engångsföreteelse för hur ska jag annars få med mig honom till dagis. Att gå är uteslutet då för det tar sådan tid för honom som ska stanna vid varje "kompis" (snökluva) och prata *skratt*  blir ju bättre sen när han kan cykla.

Idag gjorde vi hemmagjorda kycklingburgare.... hur gott som helst var det. Gjorde egen dressing på lättmajjonäs och så kyckling då och sallad, lök, gurka. Gjorde även egna strips av potatis. Blir ju bra mycket nyttigare än att köpa allt färdigt.

I kväll är sambon ute och firar alla hjärtans dag med sina kära kompisar *ler*  de har pokerkväll, dagen till ära. Han
hade dock tackat nej till pimpelfiske på förmiddagen för att få umgås med sin familj denna dag, det var väl fint gjort? *ler*

I morgon fyller hans moster år så då blir det kalas, innan dess har jag dock bestämt att jag ska sticka iväg till Högbo och åka skidor efter att sambon vaknat till. Det ska bli så roligt, får se om pjäxorna passar först bara, de är ju sen jag var yngre. Kanske jag ska fråga brorsan om han vill hänga på men han åker väl så fort *ler*

Näe nu börjar melodifestivalen, ska skynda mig upp och lägga mig i soffan och mysa i lugnet.

Kram på er alla!

PS! Ni har väl inte missat mitt inlägg om det nyrenoverade köket? Jag vill ju veta vad ni skulle välja.




Vågen står stilla....

... men det finns just ingen anledning för den att röra sig nedåt eftersom jag fortfarande äter potatis/ris och pasta. Att det ska vara så svårt att låta bli det! Oftast kommer jag på typ när maten är färdig att javisst ja de varma grönsakerna då. Ja jag har absolut inga problem att hålla vikten iaf :-) det är ju positivt *ler* men jag skulle ju behöva ta bort de sista kilona nu så jag är "färdig" sen. Visst trivs jag som jag är, lite mer muskler bara men jag vill ju ändå nå mitt mål. Kanske händer lite mer vid vårkanten då jag kommer att vara ute och röra på mig oftare för att inte tala om när jag börjar jobba då jag kommer att gå till och från jobbet varje dag + den övriga motionen jag har. Ska höra med kokerskan på jobbet om jag kan få lite extra varma grönsaker när det serveras, sen måste jag ta med mig egen sallad också eftersom det är så glest med det där. Någon som är lite insatt i detta med GI måste man ta bort Pa, R och Po helt från kosten ett tag eller kan man variera men mest äta varma grönsaker och ändå gå ner? Vill inte lägga ut 500:- i månaden för påsar och äta mat utöver det, blir alldeles för dyrt.

I morse tog jag min promenad med storkillen och bobben igen, tog en sväng på affären efter jag lämnat honom och sen hem, duscha och iväg på föräldraträff. Idag var vi bara 3 st de andra var sjuka eller jobbade. Åh vad jag kommer att sakna dessa träffar när jag börjar jobba :-/ efter träffen var det hem och laga mat innan sambon skulle till jobbet och sen i ilfart till dagis för att hämta hem J, hann inte gå idag heller :-/

Blev ingen träning idag, ska packa påsen innan jag lägger mig och sticka iväg imorgon bitti istället. Hoppas jag får väskan snart som de lovat mig, är trött på att gå omkring med en påse *ler*

Får så många kommentarer både här och irl om att jag är sådan förebild för dem och jag tycker det är sååå roligt, det var verkligen målet med artikeln i tidningen. Jag vill så gärna motivera alla andra. Om det gick skulle jag äta soppor hela livet för att hjälpa andra, tyvärr så går ju inte det.

En bekant till mig skrev dock att jag såg smalare ut på kortet än vad jag vägde. Tog ila vid mig av det, var tvungen att fråga henne om hon menade att jag såg smalare ut på bilden än jag gjorde irl för det var så jag tolkade det. Men det hon menade var att en person som väger 85 kg tror man ska vara större än vad jag egentligen är, antar att det handlar om min kraftiga benstomme och min längd, jag är ju trots allt 178cm lång och skulle ju knappast kunna väga 65-70 kg då skulle jag se sjuk ut. Intressant det där ändå att det första jag tänkte på var att jag såg smalare ut på bilden än irl, varför tänker man så? Varrför kunde jag inte tolka det som det egentligen btydde redan från början? Jag antar att ens kassa självbild ligger djupt rotad och att det tar tid för den att repareras. Det är det enda jag kan komma på.

Näe nog av mina teorier för idag, dags att nanna kudden innan sambon kommer hem, sover jag inte då så blir det sååå sent i säng igen. Vet inte om lillen tänker sova hela natten igen för han har redan vaknat upp och skrikit en gång, så vi får se vad natten har att bjuda på.

Kram på er alla och fortsätt kämpa på, ni är jätteduktiga!

Nu så...

... finns det batteri i kameran igen :-)

Så här såg det ut innan förvandlingen, höll dock på glömma bort att knäppa förebilderna så vi han en "liten" bit på vägen, det kanske syns? ;-)

      

Vi började med att måla väggen med en färg som vi hade hemma... det blev såhär:

 

Vi var inte alls nöjda med färgen så jag stack till Rusta och köpte tapeter och såhär blev resultatet när allt var färdigt:

   

Sambon målade och jag tapetserade, vilket team!! :-)

Grymt nöjda är vi, när sambon kommer hem från jobbet på kvällarna så hamnar vi i köket och bara myser *ler*

Det som saknas är dock fräschare luckor, en micro/fläkt, rostfri diskmaskin, frys och ugn/spis. Sen kommer vi till det som vi funderat över, ska vi ha bruna/körsbärs träpersienner i fönstrena eller ska vi ha en vit jalusi?



Vi har troligtvis bestämt oss redan men det skulle vara roligt att höra vad ni skulle välja, utan att påverka er med vad vi sagt :-)




Utmanad av Antigone/Lina

Blev utmanad av Lina att skriva ner 8 ovanor, så här kommer de:

1. Sitter alldeles för mycket vid datorn 
2. Är superdålig på att plocka undan saker hemma

3. Sitter allt för ofta hemmavid

4. Lägger mig alldeles för sent på kvällarna/nätterna 
5. Är för dålig på att städa ordentligt, grovstäda alltså.
6. Har svårt att slappna av, sambon skäller på mig ofta p.g.a det.
7. Är grymt dålig på att sticka iväg själv och umgås med vänner och bekanta, har oftast barnen med mig.
8. Har så svårt för att låta bli att shoppa ;-)


Jippie!!

En stor applåd för mig som nattat barnen och somnade inte, Tjohooo!!

De somnade iof ganska snabbt båda två, ja efter lillens protest första gången då. Gallskrek så fort jag släckte lampan, han hade ju inte fått välling än stackaren och här kom mamma och släckte lampan, förstå vad hemskt!!!
Trodde ju inte han skulle behöva den eftersom vi åt sen middag idag, men men han tyckte annorlunda *ler*

I morse tog jag iaf sonen på bobben och gick till dagis. Var "bara" - 13 ute så det gick bra *hua*  var ju meningen att jag skulle gå och hämta honom också men höll på dona i köket och tiden bara rann iväg så jag fick kasta mig in i bilen istället.

Har umgåtts med mamsen idag, åkte till Lundins Säljlager och kikade lite, hon skulle titta efter gardiner och jag skulle bara följa med, men en blomma till köksfönstret blev det för 49:- sen fick storkillen en bil och lillen en mössa av deras mormor.

Nu är vi helt färdiga i köket, känns så underbart. Ni skulle känna denna känsla som jag har, jag bara njuter av att vara där inne *ler* skulle kunna lägga mig på golvet där och bara njuta *ler* skulle ju ha lagt upp bilder här nu men lägligt nog tog det slut på batteri så det får vänta tills imorgon. Tror vi bestämt oss för hur vi ska göra i fönstrena ändå men vill ju gärna veta vad ni tycker ;-)

Imorgon ska jag på föräldraträff igen, är så roligt att få träffa andra mammor och deras bäbisar :-) om man kan kalla dem bebisar mer *ler* det tråkiga är ju att det är en torsdag och att sambon jobbar eftermiddag så träningen kommer lite i kläm. Har inte bestämt mig än om jag ska fixa barnvakt i morgon eller om jag ska sticka och träna på fredag fm istället. Vi får se hur jag gör, för träna blir det av *ler*

Ja nu finns jag i både Sverige, Norge och Danmark. Mamma har chattkompisar där som hon skickat länken till och en av dem hade t.o.m. skrivit ut artikeln för att visa upp där hemma. Gobiten Tess hade visst slängt upp mig på sitt jobb också "Go girl" sätt dem på plats *ler*  fick vara kommentarer från nära och kära och bekanta, det är så roligt. Fick många fina kommentarer på stan idag också, lokalkändis som man är nu *skratt* var en äldre dam hos optikern som var sååå imponerad av mig *ler stolt* får se vad tjejerna säger på träffen imorgon, ska bli spännande att höra.

Näe om jag skulle ta och slappna av lite, har inte varit still en sekund idag känns det som. Måste nog varva ner lite innan sängen och idag ska jag INTE fastna framför datorn halva natten nu när lillen sover hela nätterna igen, då måste jag passa på att sova ikapp den sömn jag missat.

Kram på er alla, utan er skulle jag nog inte vara så här glad!!


Trött!

Har just nattat gobitarna, jag somnade som vanligt, jätteroligt! 2 timmar av egentid som bortblåsta. Det är viktigt det där med att få slappna av och bara vara själv på kvällarna. Minstingen är som en igel på mig på dagarna, jag får inte sätta ner honom och gå mer än 2 meter ifrån honom då kommer han gnällandes och ska upp i knä eller i famnen.

Jag som planerat att jag skulle måla färdigt pinnen till handdukshängaren som jag har kvar att måla men nu orkar jag inte det :-/

Har iaf satt upp listerna i köket idag, ja jag är grymt nöjd över vårat arbete :-) Ska lägga ut bilder på det imorgon så jag kan få era åsikter om hur ni tycker jag ska göra i fönstrena, har två alternativ som jag pendlar mellan.

Idag har det inte blivit någon träning. Har inte varit utanför husets väggar ens idag, jo jag lämnade storkillen på dagis men det var -13 grader och jag skulle ha minstingen med mig så det blev bilen, så det räknar jag inte. Sen var pappa och hämtade honom så då behövde jag ju inte röra på mig då heller. I morgon bitti ska jag dock sätta bobben runt midjan och dra storkillen till dagis, det får vara - 20 grader om det så vill :-)

Näe om man ska gå upp och lägga sig i soffan och kolla färdigt på Prison Break som jag började kolla på tidigare idag, bäst jag kollat färdigt innan sambon kommer hem och ska kika.

Kram på er och kämpa på därute, har ganska mycket dåligt samvete för att ja inte har ork att kommentera era bloggar men jag är så trött i huvudet just nu, orkar knappt tänka, det är jobbigt med småbarn, det vet ni som har det själva ;-) kanske ni andra också för den delen *ler* Igår natt fick jag iaf sova nästan hela natten, lillen sov hela natten för första gången på 1 månad, har ju vaknat mellan 4-8 ggr per natt ett tag nu. Istället vaknade jag då av storkillen som letade efter mig och ramlade ur sängen "ingen fara mamma, det gick bra" hörde man *ler*

Tack faster för din fina kommentar, tänk att Emil och jag fick vara med i samma tidning *ler* och tack Hilde för att du också tog dig tid att komma in och kommentera, det betyder jättemycket för mig. Tack alla ni andra för era kommentarer å, de betyder mycket de med ;-)

Kram på er alla!

Väntan är över :-)

Här kommer den:

www.e-magin.se/v5/viewer/files/viewer.aspx?gIssue=7&gTitle=Annonsbladet&gYear=2009&gUserID=0&gPaperID=23543&gAvailWidth=1014&gAvailHeight=733&gInitPage=1&gHotspot=0

sidan 38-39.

Nya tid!

Ja efter dagens träning på löpbandet kom jag i mål på 31 minuter och 37 sekunder. Tror jag kommer att klara av mitt mål på 35 minuter galant :-)

Längtar tills jag får springa ute i friska luften. Måste fixa ett par springskor först så jag kan ta mig an Högbospåret med M, vi ska ju kämpa oss igenom Vårruset tillsammans. Go Girl!!!


3:e gången gillt?

Ja imorgon är det tisdag igen... Har fått ett mail från hon som intervjuade mig. Hon hade ringt tidningen och frågat om artikeln och de sa att den med 99% säkerhet skulle komma med imorgon, om inget oväntat dyker upp, så det lät ju bra :-) jag håller tummar och tår att den kommer med, orkar inte vänta mer, fy vad jobbigt :-/ hoppas ni håller era tummar och tår *ler*

Var iväg till gymmet imorse och tränade inför mitt nya mål. Måste säga att detta med att ta fram ett nytt mål när man nått det andra det är jätteviktigt. Har inte samma lusta kvar att styrketräna, är inte lika roligt nå mer men jag tar mig till gymmet just för att träna inför mitt nya mål, det är det som är min glädje i att träna nu. Hade jag inte haft det så hade jag nog lätt slumrat till i soffan istället för att åka till gymmet, så kom ihåg det alla ni därute, när ni nått ert mål behöver ni nya utmaningar för att gå vidare och inte tillbaka.

När jag kom hem från gymmet stod maten på bordet, det var så underbart att slippa ställa sig och göra mat, tack älskling!! Efter maten tog jag lillen i vagnen och bobben med storkillen på runt midjan, och tog en promenad till affären för att handla in lite förnödenheter. Förstår inte att jag jämt tagit bilen till affären, javisst det är ju enklast så men hur jobbigt är det egentligen att gå dit? Tar ju ca 15 minuter bara. Jag har ju lagt den stora vikten vid vardaglig träning. Jag är inte den människan som går ut på motionspromenad varje dag. Istället motionerar jag när jag gör saker t ex går till affären, går och hämtar och lämnar storkillen på dagis, parkerar långt ifrån ingången dit jag ska t ex affären, gymmet osv. När jag börjar jobba så kommer jag att gå fram och tillbaka till jobbet, ska jag någonstans som ligger relativt nära där vi bor ja då går jag dit osv. Så mycket motion blir det ju ändå.

Nu ska jag ta och måla lite lister till köket, är bara dem kvar nu sen är köket färdigt!! Jippie!! Snyggt som satan blev det :-) kommer bilder sen för jag behöver lite inredningsexpertråd av er ;-) ska få upp listerna först bara.

Sov så gott alla ni härliga människor därute.

Kram på er!

Här kommer mitt före och efter kort!

FÖRE - 120 KG

Här är jag 3 veckor innan XV! 


EFTER - 85 KG

Jag 33 kg mindre


Lägger korten här så de blir lättillgängliga för er läsare.

Ja vad säger man?

Igår blev jag satt i en situation som jag inte ens reflekterat över hur jag skulle reagera om det hände, trodde väl inte det kunde hända *ler* En kär läsare här på min blogg frågade mig om det var jag som var Thean. *äuh ja* harklade jag ur mig (kändes det iaf som), jag läser din blogg sa hon. "Va kul" kläcker jag ur mig, och kom inte på något mer att säga *tilt* kände efteråt vad dumt det kändes. Jag var ju inte alls van med situationen att någon känner igen mig från min blogg *ler* är det såhär att vara kändis ;-) näe skämt åsido jag kände mig bra dum iaf, inte pga dig min läsare utan pga. mig själv och min reaktion *ler* hoppas du förlåter mig för min reaktion *ler* nästa gång (om det blir någon) då ska jag vara mer förberedd.

Ja vad har hänt denna vecka då? promenad till och från sonens förskola tis-torsd. Skulle ha tränat idag, springa på gymmet, men har sååå ont i huvudet av mina nya glasögon (sitter åt bakom öronen) så jag pallade det inte helt enkelt :-/ ska åka in med dem till optikern imorgon och få dem fixad, får träna imorrn bitti istället.

Vad händer annars? Jo inte mycket! Ska göra om lite här hemma imorrn, ska sätta in storkillens dator i skrubben, blir en liten datahörna där och sen ska lillemans säng in i storkillens rum så han slipper bli väckt av pappas snarkningar (OBS! berätta inte för S att ni läst det här *ler*) och kanske, kanske kan storkillen sova i sin säng heeela natten om lillebror också ligger där inne. Vi får se. Fullt upp blir det iaf :-)

Höll ju på att glömma något viktigt. Igår skulle vi nämligen hem till svärföräldrarna, vi skulle bjuda dem på blodpudding(det var gårdagens rätt på vår meny) för vi kände inte för att sitta hemma själva, ville ha sällskap :-) När vi var på väg att åka så ringde svärmor och sa att vi skulle hem till sambons mormor och morfar, de skulle bjuda på munkar.  När vi kom dit frågade svärmor om det var något speciellt idag eftersom de dukat fram tårta, sockerkaka, bullar, munkar mm nej vi vill bara muntra upp "N" lite. Min första reaktion var: och då måste ni ha en massa fika? Kan vi inte träffas ändå och muntra upp henne med vårt besök? Sen kom jag på mig själv, ja men det är ju så det går till i denna släkt. Fika, fika, fika... och visst de måste ju få fika om de känner för det huvudsaken är ju att jag klarar av att motstå det, vilket jag gjorde galant *ler stolt*  men måste de truga på mig att ja men du kan väl smaka den eller den? "NEJ" jag äter sådant på lördagar "OM" jag känner för det svarade jag dem. Hoppas att de godtar detta efter ett tag eller vänjer sig vid det iaf så de slipper påtala det varje gång det bjuds på fika. De  menar säkerligen inget illa men det är onödiga kommentarer enligt mig.

Näe ska lägga mig på sambons mage så han får smeka bort huvudvärken. Ska svara på era kommentarer någon dag här, började svara på vissa häromdagen men sen hängde sig datorn hela tiden.


Kram på er alla!


Slut på ännu en dag...

... fy vad dagarna går fort nu när jag ska börja jobba efter 1 år av föräldraledighet. Ska bli skönt att komma tillbaka till jobbet men det behöver ju inte gå så fort ändå :-)

I morse var man uppe med tuppen kl 7 och tog en promenad med sonen till hans dagis. Har ett långt rep som vi satt på bobben som jag sätter runt midjan för att lättare kunna dra honom. Blir inte lika tungt att gå då. Sen blev det bara hem en vända för att hämta lillen och gå på föräldragruppsträff. Vi är 7 tjejer som gick i samma föräldragrupp på BVC som ses 1 gång i veckan hemma hos varandra, jätteroligt är det. Promenad dit då och sen gick jag till jobbet och hämtade telefonnummer till barnen som jag ska skola in när jag börjar jobba och sen direkt till sonens dagis igen för at dra hem honom på bobben igen. Kan inte riktigt förstå varför man måste sanda HEEELA gångbarnan, det blir ju så himla tungt att dra en bob och går ju inte att åka spark om man skulle vilja det.

Sen bar det hem för att äta mellis och sen ut igen för att åka skridskor. Måste ju träna upp lillgrabben på skridskor då han vill bli hocketstjärna i Brynäs *ler* eller ja först ska han spela i SIK där Filip spelar, som är sambons kusin.

Hem å laga mat, plocka undan och natta barnen, sen vaknade jag upp efter 1 1/2 timma i 3 åringens säng, råkade visst somna :-) En snabbis här på datorn för att uppdatera er lite. Vissa av er tycker ju att jag uppdaterar för lite nuförtiden ;-) men det är ju tufft just nu, får inte sova på nätterna då lillen ska ha nappen 4-5 ggr per natt, på dagen är det full rulle hela dagen, inte mycket vila och på kvällarna är det inte alltid jag orkar sätta mig och skriva här och ibland är datorn upptagen av sambon å. Men jag försäker så gott det går *ler* jag glömmer inte bort er.

Nu ska jag lägga mig och sova känner jag, och hålla tummarna att han börjar sova hela nätterna igen goplutten min.

Kram på er!

Näe nu tröttnar jag ur snart!!

Inte med idag heller :-/ Hur länge ska man behöva vänta? Det är 3:e veckan för mig nu, håller på gå i taket fattar de inte det *sur*

Spännande!

Ja nu ska det bli spännande att se om jag kommer att pryda någon sida i tidningen som kommer ut imorgon.  Var in och kikade nu och de har iaf inte lagt ut det nya numret än, får kika igen imorgon bitti.

För er som är nyfikna och vill kolla själv så är adressen:

www.annonsbladet.se

Så fort jag fått en länk så lägger jag in den här för er som är lite mer bekväma och bara vill klicka er fram till rätt adress på en gång *ler* OM det nu kommer med imorgon men det hoppas jag, orkar inte vänta mer nu :-/

Ja hur har helgen och början på veckan varit? Sambon har jobbat hela helgen och jag har varit ensam med barnen. På lördagen tog vi en promenad till affären för att handla lite mat och tippa trav. # åringen skulle ha lördagsgodis också men det slapp vi iaf köpa för det vann han på en lott istället , köpte 10 lotter och på den allra sista vann han en godispåse, herregud vad stolt han var goplutten min *ler* mamma fick faktiskt smaka några godisar hon med, men det räckte med 3 små kulor för mig. Kände på söndagen att något var annorlunda, jag hade sådant sug i magen hela dagen, funderar på om det kan vara för att jag åt dessa ynkliga godisar på lördagen, eller om vitkålssalladen jag gjort med ananas kunde vara boven, är väl socker i lagen om jag inte har helt fel. Kände att jag behövde lite omväxling på salladsmarknaden men nu har jag köpt salladshuvud idag igen, går tillbaka till den "gamla" salladen nu.

Igår var jag och tränade på gymmet, fokuserade på styrketräning och testade lite nya maskiner som jag ska be om genomgång för. Känner att jag behöver "tona" kroppen lite nu (heter det så? *ler*) börjar tycka låren och rumpan är lite dallriga, inte för mycket fett men däremot lite för mycket hud kanske. Måste jobba fram musklerna lite så jag får lite snyggare lår till bikinin i sommar.

Ställde mig på min Wii board igår och skulle kolla mitt BMI (ja jag vet att man inte ska gå efter det men lite nyfiken är jag ändå hur jag ska ligga och hur jag ligger till.) och enligt BMI tabellen så ska jag gå ner till 70 kg alltså 15 kg till, och de som känner mig vet ju att då skulle jag se ut som ett anorexiafall. Hemskt egentligen att Barnavårdcentralerna har börjat gå efter detta BMI när man vet att det inte är att lita på.

Näe om man ska ta och lägga sig i sängen och sova lite, ska upp med storkillen till dagis imorgon bitti. Ska ta och svara på lite kommentarer först har ju inte hunnit med det i helgen.

Kram på er!

PS! Herregud vad dum jag kände mig ikväll, här kommer man ev ut i tidningen imorrn om viktminskning och så fick man ärendet att åka och köpa en pizza till sambon eftersom han inte var hemma när maten serverades. Ok jag vet att det var hans pizza men det vet ju inte de som såg mig där, urlöjligt egentligen men, men *ler*


RSS 2.0