Nya tag!

Har ju fuskat en himlans mycket under semestern, har inte gått upp något men känner mig pluffsigare. Dags att börja styrketräna igen nästa vecka. Märker att musklerna jag byggde förut har omvandlats till fett, det är väl på så sätt jag pluffsat upp mig utan att gå upp i vikt. Får se vart jag hamnar dock kommer kunna träna på onsdagsmorgnar iaf 2 av 3 veckor, ska kolla upp med Parkbadet när de öppnar på onsdagar. Jag har ju subventionerat gymkort för 50:-/månad där. På Viktcentrat betalar jag nästan 400:-/månad, det är ju lite skillnad det.

Tränar för fullt inför Stålisloppet den 5/9 ska springa 8 km då. Brukar variera mig och springa ca 5 km en gång i veckan och 7,5-8 km den andra gången. Är så underbart att springa, jag har saknat att kunna göra det. Fatta för 1 år sedan var jag överlycklig att jag orkat springa i 10 minuter på löpbandet *skratt*.

Ja 1 år har det gått nu sedan jag började min viktresa, den 1/9-08 vägde jag 120 kg och nu ligger jag på 85 kg det ni :-) Måste säga att det var det bästa jag någonsin gjort, för mig själv och för mina barn, mina ögonstenar. Jag tänker på det varje dag vad lyckligt lottad jag är som orkar göra saker med mina barn som jag inte orkat förr.

Det tar minst ett år att ändra sig så de nya rutinerna blir till en vana och det måste jag säga att där ligger jag i de flesta fallen. Att ta en promenad varje rast på jobbet har blivit till en vana, utan att ens fundera på annat så tar jag på mig skorna och knatar iväg. Trodde jag skulle ha svårt att bryta semesterrutinerna nu när jag skulle börja jobba men det fungerade som en dans. Har inte ens varit sugen på att stoppa i mig något, jo i måndags då men jag höll mig till idag :-) Sambons morföräldrar kom förbi med en låda med chokladtoppar och jag var så sugen men jag lät bli dem, tog min idag istället, det är ju lördag.

Näe dags att mysa lite i soffan, imorrn ska jag ut å springa igen *längtar*

Ha det så bra där ute och kämpa på!

Och var är ni när man behöver er?

Ja, det känns lite som att man är övergiven faktiskt. Det var kul så länge det varade liksom, kast bort sök efter nytt!

ALLA klarar av att gå ner i vikt på ett sätt eller ett annat, det gäller bara att komma på vilket sätt som fungerar på just DIG.

ALLA kan INTE hålla vikten, det krävs en otrolig motivation, en kämparandra, man måste ständigt hålla koll på vilket håll det bär åt innan det är försent. Det tar minst ett år att komma in i de nya vanorna och känna sig någorlunda säker på sin vikt.

Trots detta så är det INGEN, nej INGEN som känner att de har tid att ens yttra ett ord i min blogg och det tycker jag är lite tråkigt faktiskt, känns osm man är ingenting värd nu när man nått sitt mål och kämpar för att hålla det.

Så nu var det sagt!

Tycker även det är otroligt tråkigt att en "viktcoach" bara släpper sin kund när den slutat träna så de inte tjänar pengar på en någe mer. Inte ett ord ifrån dem har man fått sedan man slutade träna där, de bryr sig tydligen inte heller som man hade trott.

Känner mig som en bitter gammal kärring just nu men so what jag får väl vara det då :-)

RSS 2.0