Ja så har man börjat med sopporna igen!

... och nu för sista gången i hela mitt liv :-) Jag tänker absolut inte se sopporna som någon desperat åtgärd när man "råkat" gå upp några kilon för att man fuskat. Näe från och med nu finns ingen annan räddning än att äta nyttigt och hålla igång träningen.


Vaknade 6 i morse efter 5 timmars sömn (med 3 avbrott för nappinstoppning i mun) lillbäsen har feber och snorig , samt förkylningsastma som han alltid får vid en förkylning :-/


Storkillen har pappa skjutsat till dagis, får hålla tummarna att han klarar sig från en förkylning.


Tog min första soppa i morse då, choklad blev det. Har iof bara vanilj och choklad :-) har 13 påsar kvar som jag ska göra av med sen blir det nya på fredag och då blir det nog bara choklad. Det går iaf bra hittills, fast gårdagens nybakta smörgåsarna såg väldigt goa ut där i påsen ;-) känner mig lite småhungrig nu men ska ta en shake och en promenad snart så fixar det sig nog.


Uppdaterar er om läget när/om jag har tid :-)

Kram!

*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*

Ja det är verkligen tuffare denna gång, även om jag tycker att det går bra. Jag har ju liksom inte lika "mycket" att kämpa för nu, är ju ganska nöjd med min kropp förutom lite hull här å där. Men jag kämpar på och hoppas att ni gör detsamma därute ;-)


Kram på er!


*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*

En liten uppdatering på kvällskvisten :-)

Det har faktiskt gått jättebra idag, det knorrade i magen (som sonen på 4 år brukar säga) på dagen men sen har jag inte kännt mig hungrig alls. Det roligaste är att jag nu absolut inte har några problem att dricka vatten som jag hade förra gången. Men nu har jag ju inte druckit annat än vatten i snart 5 månader så det är väl inte så konstigt egentligen *ler*


Ja har fått lite annat att tänka på på eftermiddagen. Lillen är ju febrig och snorig och sen började storkillen kräkas på eftermiddagen, "mamma vi måste åka till doktorn med mig" säger han "jag är sjuk" och "jag förstår inte mamma varför jag måste kräkas" :-/ åh det är det värsta som finns att se sina barn sjuka. Jag skulle aldrig tveka om att ta deras plats om det gick.


Ja har nu äntligen läst igenom intervjun med mig :-) hon är så himlans bra på att skriva, det lät jättebra. Hon skulle sätta ut länken till min blogg i tidningen så jag kan tänka mig att det blir några besökare extra här på tisdag. Ni ska känna er välkomna isf :-)

Näe ska upp å sova lite nu, är bra trött efter denna dag, hoppas jag får sova lite mer än igår iaf.

Nattkram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0