Nu börjar det gå lite uppåt...

... men det är ju bara att räkna med efter magsjukans härjande. Är tillbaka nu där jag började innan magsjukan, på 85 kg, men det ska neråt :-)

Var till gymmet idag och övade inför mitt stundande lopp (läs mer på min kategori om Vårruset, utifall ni missat den) sprang 5 km på löpbandet, det är sååå härligt, lite tråkigt att springa mot en vit vägg bara, om det bara kunde hänga en planch med något tropiskt motiv eller nån snygging där kanske ;-) eller iaf en spegel så man kan se vad som händer bakom en. Efter löpbandet tog jag en snabb genomgång på gymmet. Jag har delat upp min träning lite, ena dagen så koncentrerar jag träningen på att springa och den andra dagen koncentrerar jag träningen på styrkan och musklerna som behöver underhållas :-)

Åh jag måste komma iväg på något pass nästa vecka å, jag vill ju så gärna kan ni inte sparka mig i baken eller ännu bättre ni som bor i Sandviken (himlar med ögonen mot Tess och Marianne, kanske finns någon annan här från Sandviken?) kan inte ni dra med mig dit? Det är ju roligt för er å, samt att ni gör en god gärning ;-)

Nu när jag kommer ihåg det, tappar er XV-dressing smaken efter ett par veckor eller är det bara min?

Har funderingar på detta med ekonomin, man betalar ju 799:- i 6 månader och om jag började i September och betalade då första gången så borde väl denna månaden vara den sista då man betalar så mycket? och hur mycket var det sen då? Känner jag har noll koll på detta får nog kolla med min coach. Det blir ju en grym lättnad för oss i ekonomin eftersom både sambon å jag är medlemmar + att vi betalat färdigt på biltjossan och betalat av gräsklipparen.... blir en lättnad på ca 4000:- i månaden, vad ska vi göra av med alla pengar??? Äsch blir säkert nån utgift :-/

Näe nu ska jag ta och mysa med sambon vid TV´n innan sängen kallar.

Kram på er!!!

Kommentarer
Postat av: antigone

Kul o kika in o läsa om dig....inspiration.

Jag har en skitdag idag. En sån där så man har lust att bara strunta i det, gå ut i köket ochbre sig 8 mackor.....jag är så fruktansvärt HUNGRIG idag så det är som om jag befinner mig på dag 3 plötsligt.

Usch......fattar just nu inte hur jag ska stå ut 10-12 veckor till..........



Kram!

Lina

2009-01-29 @ 23:38:50
URL: http://www.antigone38.wordpress.com
Postat av: Soulsister

Haha, tror inte du behöver oroa dig för vad du ska göra med pengarna, man hittar ALLTID hål att fylla dem med, i alla fall är det så här hemma :)



ha de bäst

2009-01-30 @ 08:34:49
URL: http://www.soulsistersdiary.com
Postat av: sara

Oh de är så kul när man inser att man får en massa pengar över.. iofs så ryker dem utav bara farten haha.

Hoppas allt är bra kram kram.

2009-01-30 @ 10:05:14
URL: http://xtrasaravaganza.blogg.se/
Postat av: Tess

Hejsvejs!



Heja dig, heja dig. Bara att ta tjuren vid hornen. Jag går gärna på pass men måste minska några kilo till så jag orkar skumpa runt med min hydda. Är supersugen att testa air combat, afro arobic och stepen. Ännu så länge satsar jag på gymet onsdag och fredag morgon. Tyvärr har vi influensan här i södra delen av stan så jag är ur vissen och har problem med sopporna, kväljer mig eftersom jag har ont i halsen men keep on going. Jag tycker också det är mycket pengar man betalar i månaden för träningen men å andra sidan har man vunnit massor i hälsa och antaglingen livslängd så då är det peanuts egentligen. Kram Tess

2009-01-30 @ 14:32:53
Postat av: Lena

Jag betalade 866 kr de första 6 månaderna och sedan betalar jag nu 599 kr per månad. Men det är väl skillnad på om du går på viktklubb (inhyst på ett gym) eller viktcenter (där de har eget gym i lokalerna).

Angående dressingen: Varför gör du så mycket åt gången? Jag gör på 0,5 dl rapsolja, 0,5 dl linfröolja, 1 dl äppelcidervinäger, vitlök, peppar och lite italiensk salladskrydda. Det blir 2 dl vätska och räcker till 13 måltider (6,5 dagar). Då smakar den fint när man kommer till slutet också. Detta är en halv sats enligt boken, men ni som är två kan ju göra en hel sats. Kram

2009-01-31 @ 14:17:45
URL: http://zitalena.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0