3:e dagen avklarad

... Idag gjorde något jag absolut inte ska göra, åt min frukost LCD kl 9 sen gjorde vi oss iordning och åkte ner på stan för lite karusellåkning mm. Träffade på min far och hans tjej och umgicks med dem och gick och fikade tillsammans (jag fikade inte). Sa adjö, tog bussen hem och gav barnen mat samt tog min andra LCD..... KL 16!!! Hungrig till tusen var jag och mådde illa. Måste ju ändå få i mig 2 påsar till innan natten och svepte 2 st inom 1 timme. Ja, känns som om halva jag kom ut därbak!

Imorgon får jag dela upp dem lite bättre ;-)

Annars har dagen gått bra. Jag har sån himla energi i kroppen, det hade jag första gången jag "soppade" också. Var/är som att allt sockerintag hämmat mitt välmående och min ork och att det nu släpps loss en massa energi som jag inte orkat använda förut.

Jag längtar till jag får ut och springa nästa gång, älskar att springa men har haft problem med halsen i flera månader nu så jag har inte kunnat träna alls. När jag tränar vill jag kunna träna fullt ut och det hämmar mig ibland, annars hade jag nöjt mig med att gå och simma en stund eller nån annan lugn träning. Helst av allt vill jag träna 2 timmar på gymmet INNAN jag simmar :-). Hoppas dock att det blir ordning på halsen nu efter penicillinkuren, känner dock fortfarande av halsen men absolut inte lika mycket som förr.

Näe dags att sova och invänta dag 4!

Kämpa på därute!

Kommentarer
Postat av: Tess

Din blogg känns som min. Fan nu tar vi det här och kämpar vidare. Fan så surt det är bara och jag är hungrig och sörjer maten och längtar tills jag får börja. Nej nu kör vi så det ryker. Både du och jag ska orka springa klassikern i september och då har vi fan inte något val om man ska vara lätt på foten. Kram från den hungriga

2010-04-12 @ 21:00:16
Postat av: thean

Jag har inte varit hungrig förut men idag blev jag det på allevo sopporna. Går tillbaka till modifast på en gång. Japp klassikern är ett måste, tänker även springa bessemerloppet och vårruset så lite spring i benen får man ju :-)



Kram tebax!

2010-04-12 @ 23:44:49
Postat av: Emma

Kul att du har börjat skriva lite igen! Man blir så peppad av att läsa och ta itu med sig själv igen!



ha det!

2010-04-13 @ 12:49:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0