5:e dagen en helvetes dag!

Ja idag var dagen då jag skulle hoppa över till allevo´s soppor och det sket sig rejält måste jag säga. Har varit så hungrig hela dan och sopporna smakar *urk* näe får bli modifast istället, de smakar iaf OK är lite dyrare bara.

Började med 2 soppor på fm och det gav sig inte, kände att jag behövde något mer så till lunch tog jag en modifast istället och vilken skillnad det blev på en gång. Har dock kännt mig lite smått hungrig och illamående idag men det beror säkert på bristen på mättnadskänsla.

Köpte nya modifast soppor idag så imorrn blir det dem!

Näe nu måste jag sussa ska snart upp igen!

Natti alla kämpar därute, jag håller tummar och tår för er!!!

Kommentarer
Postat av: annika

Håll ut !!! Det vänder, det vet du.

Jag förstår fullkomligt, jag minns mina veckor med soppor med fasa men resultatet på vågen fick mig att härda ut där och då.

Ibland går det trögt att äta sig smal och ibland funderar jag om jag inte ska gå över till helfart ett tag till för att få lite fart på vågskrälle men samtidigt fasar jag för sopporna och fegar ur. Du e strong som klarar av dem och du kommer klara det, det är säker på så håll bara ut.

2010-04-13 @ 16:17:12
URL: http://min-vikt.spaces.live.com
Postat av: alexandra

på söndag tre veckor :) trode aldrig jag skulle fixa tre veckor, så nu måste jag fixa fyra. ja det är synda att man inte kan få köpa sopporna när man vill, de går i alla fall å dricka utan att man ska spy efter drycken :)



tänkte jag skulle trappa upp en vecka och sedan gå på halfart en vecka och sedan...( hoppas jag) köra tre veckor till på sopporna.. kämpa kämpa.. man blir ju peppad av dig :)

2010-04-16 @ 22:58:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0