Dags att göra sig av med de överflödiga kilona igen!

Gick ju upp 5 kg förra sommaren då jag "inte hade tid att träna" sen gick jag  upp 5 kg till under vinter och nu börjar det stegra sig ännu mer så då har jag sagt "STOP" gränsen är nådd sedan länge. Har testat att gå ner genom mat och träning men jag klarar det inte helt enkelt så nu har jag gjort något som jag svor att jag aldrig skulle göra igen, jag har börjat med soppor. Ska jag hålla på som jag gjort hittills med "halvdana" försök att gå ner i vikt igen så kommer jag bara att öka. Dags att ta i med hårdhandskarna och lära av mina misstag och förhoppningsvis aldrig göra om det igen. Men men alla är ju mänskliga, så även jag.

Så nu mina kära läsare är jag inne på dag 1 med modifast soppor. Hade gärna tagit XV´s soppor igen då de är godare och "bättre" men jag är ju inte medlem längre så det alternativet finns ej. Tänker aldrig betala 700:- extra per månad för medlemsskapet igen. De borde ju iaf erbjuda "gamla" medlemmar att fortsätta köpa sopporna fastän man sagt upp medlemsskapet. Det går iaf bra, kissnödig som tusan bara. Måste inhandla SB12 i helgen då jag får gå ut igen (har halsfluss å äter penicillin) känns redan som jag luktar fördjävligt i munnen :-/

Ja tänker iaf inte bestämma hur länge jag ska "soppa" men målet är ju att gå ner till 80-85 kilo igen. Beräknat på tidigare erfarenheter handlar det om 4-5 veckor men vi får se. Har jag klarat 15 veckor så lär jag väl iof klara 4-5.

Ska försöka uppdatera er om mina nya försök om någon nu är intresserad, har ju varit väldigt slö på bloggandet eftersom det kändes som intresset svalnade då jag nått mitt mål.

Kämpa på alla där ute!

Kommentarer
Postat av: Lena

Kämpa på! Det fixar du! Skall själv börja med soppor igen den 8 maj, men för min del blir det sista gången någonsin inför operationen den 2 juni.



Kram

2010-04-09 @ 17:45:35
URL: http://zitalena.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0