Njae....

Ja vad ska man säga. Fungerar inge bra med soppandet för tillfället :-/ jag måste välja, soppa eller inte jag kan inte både äta mat och soppa samtidigt, gränsen är för tunn.

Tar igen min kamp nästa vecka då jag kan soppa på heltid igen. Nu finns inga hinder för att klara av soppandet, måste vara klar till julafton bara :-)

Var ut och sprang idag, samma sträcka som jag sprang i torsdags, denna gång hade jag stegräknaren igång hela vägen och den visade 8,5 km och jag var knappt trött när jag kom hem igen. På fredag tänkte jag prova sträckan på 1 mil som sambon kollat ut.

Nu är det sängen som kallar på mig!

Kram på er alla!

Kämpa på, ge ALDRIG upp!!!!

Kommentarer
Postat av: rebecka

Vi får hjälpa varandra. jag har nyss gått med i xtravaganza och på måndag den 23e är min första dag med sopporna. Vi får peppa varandra. Jag har som mål att klara 8 veckor...



hur går det för dig? är det idag som du började med sopporna igen?

2010-08-16 @ 14:34:38
URL: http://jojobecka.blogspot.com/
Postat av: sandra

vad kuul att läsa andra som går på XV, jag har själv just börjat, gått i snart 1 vecka bara, och de fruktansvärt lätt från början, men jag hade mycket jävlar anamma imig =) ser att du verkligen lyckats gå ner =) super kul.



mvh sandra

2010-09-01 @ 10:55:07
URL: http://sandraliv.blogspot.com
Postat av: mahlin

Hejsan svejsan!Kul att hitta fler som är med i Xtravaganza. Jag har också min första träff på torsdag vecka 38 och det ska bli spännande. Har en hel del kilon att tampas med men har nu bestämt mig. Titta gärna in hos mig. Lycka till ni andra. mvh mahlin i jönköping

2010-09-22 @ 17:28:34
URL: http://www.malinmajsan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0