Stålisloppet!

Ja så har jag sprungit mitt allra första lopp, Stålisloppet på 8 km. Jag kom in på 50,04 min det var 5 minuter snabbare än jag räknat med och detta trots att jag kände mig helt mör i kroppen. Nu har jag iaf fått smak för att springa lopp. Snart är det dags igen, då är det höstlunken och 5 km el 7,5 km har inte bestämt mig vilken än. Sen ska jag kolla upp lite skidtävlingar i vinter, det får bli mina vintermål :-)

Det är viktigt att  ha mål för sin träning, annars är det lätt att lägga av med träningen.


Har gått tillbaka till gymmet igen, fast på ett annat gym då, känner att jag behöver det för att forma kroppen lite bättre. Jag passar på att träna de dagar jag börjar 8.30, då är jag på gymmet 6.30. Har gått förvånansvärt lätt att gå upp på morgnarna, kliver upp och tar på mig kläderna och åker iväg. Ja borstar tänderna gör jag ju förstås :-)

Sen springer jag 1 gång i veckan också. Blir någonstans mellan 5-8 km.

Näe nu ska jag sussa lite ska snart upp och jobba. Ville bara uppdatera er lite om att det går bra för mig fortfarande.

Kämpa på därute!


Kommentarer
Postat av: Lena

WOW! Impad av att du orkade! Trots att jag minskat orkar jag fortfarande knappt springa efter bussen... Sträck på dig :) Kram

2009-09-13 @ 17:10:49
URL: http://zitalena.blogspot.com/
Postat av: Lee

Jag tror också på att ha ett mål med träningen, då har man något att se framemot :) Jag hoppas på att någon vacker dag kunna springa ett maraton, men innan dess har jag lagt upp små del mål, som ett 5km lopp, 10km, halvmaraton och sen till sist ett helmaraton då :) Så jag hoppas att jag snart är lika duktig som du! (ps. jag hoppas det är okej att jag länkat till din blogg på min, tycker din ger så mycket inspiration!)

2009-09-13 @ 22:42:56
URL: http://biggestlosertavling.blogspot.com/
Postat av: Åsa

Hej! Jag är så imponerad av dig å vad du gör! Grattis till din viktminskning! Jag har själv tagit första kontakten med xtravaganza idag och jag måste säga att jag blev glatt överraskad. Inte alls som jag trodde att det skulle vara. Har prövat cambridge förut men det var inget för mig. En liten fråga bara, har du gått halvfart eller hel? Jag tror inte att jag klarar av att gå helfart, saknade känslan av att tugga så enormt när jag prövade cambridge. Lycka till i fortsättningen!

2009-10-13 @ 22:53:26
Postat av: Thean

Hej Åsa!



Tack för ditt inlägg :-)



Jag åt på helfart i 15 veckor, det var grejjen för mig.



Håller alla tummar och tår för att det kommer gå bra för dig.

2009-10-14 @ 22:12:51
URL: http://theeans.blogg.se/
Postat av: MissLinisen

Hej! Har just börjat med Xtravaganza och är jättenöjd, gillar deras helhetskoncept. Är på femte dagen idag och mår bra! Jag sökte efter bloggar eller folk som hållt på med metoden för att få lite inspiration! Du har alltså gått på helfart i 15 veckor? Wow! Jag har planerat in att gå på intensiv helfart i 8 veckor. Vilka är dina bästa tips för att lyckas bra?

2009-10-15 @ 11:08:36
URL: http://selmalindi.blogg.se/minkropp
Postat av: Theresa

Hej! Var läängesen jag var inne på din blogg!

Men ett STORT GRATTIS till vad du åstadkommit!!! Med viktminskningen och att hålla den!!!! Du är superbra!!!! Verligen!!!

Jag gick ner närmre 60 kilo med xv, blev gravid precis efter jag slutat med sopporna, förresten, jag hann nog knappt sluta... Så gick jag upp massor, jag hann ju inte få iordning på maten och så spydde jag i 4 veckor och fick äta det jag kunde...

Nu har jag kört cambridge i 2 veckor och har gått ner ca 10 kilo, så jag är på G! =)

2009-11-26 @ 10:02:00
URL: http://mammat.blogg.se/
Postat av: Thean

Tack för alla era härliga kommentarer. Mitt bästa tips är. Kämpa på och bestäm er för att det ska fungera, då gör det det. Det gäller att vara envis.

2009-11-28 @ 23:07:14
URL: http://theeans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0